Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2011 20:57 - Ябълков оцет Предимства на "майката"
Автор: lidiazarkova Категория: Други   
Прочетен: 6141 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.05.2012 13:22


Какво е майката в ябълковия оцет?
Майката на оцета е съвкупност от  биологично разнообразие, което е съсредоточено в  натуралния органичен  ябълков оцет. Този естествен ябълков оцет е с плътен кафяв цвят, а когато го обърнете към   светлината, можете да видите една малка паяжинна субстанция, която плува в него,тя се нарича  "майка". Това означава само едно нещо-ябълковият оцет е с добро качество и всички хранителни вещества,които са от полза за здравето,са непокътнати.Органичният природен ябълков оцет е с остър мирис, който понякога е наистина твърде остър и при отваряне  могат да се насълзят очите. Това са сигнали, че ябълковият оцет е натурален.
Ако желаете да се възползвате от лечебните свойства на ябълковият оцет,той трябва да бъде с „майката“,а след това ще забравите  купуването на бистрият пастьоризиран ябълков оцет с добавени консерванти. Тъй като те не съдържат „майка“нямат никакви ползи за здравето. Натуралният ябълков оцет, който съдържа майка има ензими и минерали, които няма да намерите в ябълковият оцет,който е в магазините. При производството в Хранително-вкусовата промишленост, оцета се пастьоризира и филтрира,при тези  процеси  майката се губи, и по този начин се губят полезни хранителни вещества, така че е важно да се  купува природен ябълков оцет.

Ползи за здравето на Ябълков оцет с майка
Има различни здравни ползи от ябълковият оцет с майката. Вместо да използвате редовно антибиотици за лечение на заболявания, натуралният ябълков оцет може да се използва за лечение на различни заболявания. Може да се използва за намаляване инфекции на синусите  възпаление на гърлото , лечение на кожни заболявания като пърхута и акне ,за балансиране на високите нива на холестерол, укрепване на имунната система.
 Ябълков оцет с майката подобрява  обмяната на веществата и насърчава  загубата на тегло. Много жени са установили, че ябълковият оцет помага за намаляване на целулита . Може да се използва за облекчаване на симптомите на артрит и подагра, могат да помогнат за предотвратяване,камъни и Инфекции на пикочните пътища (ИПП). Тя може да се използва и като ефективно средство за защита миризмата на тялото. По същия начин може да се използва като средство за лечение на лош дъх ,както и за лечение на много гъбични инфекции.
Уверете се, че купувате  натурален органичен  ябълков оцет , който съдържа майката.  Когато го използвате не забравяйте, майката ще се утаи на дъното на бутилката, за това разклащайте  добре бутилката, преди да го използвате.


Благодарение на ябълчената киселина в натуралният ябълков оцет, помага в борбата с гъбични и бактериални инфекции. Пектинът  е влакно, което помага за премахване на лошия холестерол от организма, и в регулиране на кръвното налягане, намаляване на теглото. Когато го смесвате с месо,плодове и зеленчуци  помага при извличане  съдържанието на калций от тези продукти.Ябълковият оцет е с високо съдържание на калий и може да помогне много,при недостиг на калий в организма. Бета-каротин, който е антиоксидант присъства в органичния ябълков оцет.
цялата информация тук :   translate.google.bg/translate
http:lidiq.com




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lidiazarkova
Категория: Други
Прочетен: 1188488
Постинги: 101
Коментари: 137
Гласове: 5899
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031