Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2011 10:37 - Оцет срещу затлъстяване
Автор: lidiazarkova Категория: Други   
Прочетен: 6361 Коментари: 2 Гласове:
2



Японски учени
доказаха, че оцетът наистина предпазва от напълняване. В изследване с мишки,
поставени на високомаслена диета, японските учени са установили, че оцетната
киселина спомага за намаляване на подкожните мазнини.
Това е поредното
доказателство, че оцетът задейства гени, които произвеждат протеини, участващи
в разграждането на мазнините. Те ни помагат да се справяме по лесно с
наднорменото тегло. В много случаи то дори напълно се избягва.
Оцетът отдавна се използва в народната медицина. Съвременни научни изследвания
показаха, че оцетната киселина помага за контролиране на кръвното налягане, на
нивото на кръвната захар и натрупването на подкожни мазнини. Заради действието му върху мазнините е особено подходящ при редукционни диети
*Помага на тялото не само при разграждането на мастите в стомаха и червата, но и намалява желанието за приемане на храна (убива чувството на глад).
*Оцетната киселина усилва клетъчното дишане и стимулира метаболизма. И в двата случая енергийните депа в организма интензивно изгарят мазнините.
*Оцетът предизвиква желание за ядене на плодове и зеленчуци, както и на пълнозърнести продукти.
*Условието за здрав метаболизъм на мастите е здравата чревна флора. Погрешният начин на хранене води до размножаването на вредните бактерии и гъбички и до увреждане на чревната лигавица. Сладките и мазни храни правят червото не само тромаво и лениво, но и представляват хранителна основа за гъбички и други причинители на болести. Последиците са неприятни: запек, надуване на стомаха и червата или разтройство. Оцетът унищожава чревните бактерии, които предизвикват гниене и стимулира производството на необходимите за храносмилането ензими.
*Един курс с ябълков оцет ще укрепи вашата чревна флора и ще създаде условията, необходими за предотвратяване на чревните заболявания. Освен това той ще ви подпомогне в дългосрочния преход към здравословен начин на хранене, с много баластни вещества, каквито са плодовете и зеленчуците. Известно е, че ябълката от край време е ценена като високо стойностен продукт, който според всички медицински академични дружества трябва задължително да бъде включен в списъка на идеалните храни. Смята се, че ябълката е "биоенергийна бомба", тъй като съдържа всички необходими хранителни вещества: витамини, минерали, както и много важните баластни вещества. Естественият и ценен ябълков оцет се произвежда от домашни ябълки, няма аромат, оцветители, консерванти - това са отличителните черти на препарата Капсули ябълков оцет на Dr. Forster. Заради терапевтичните му и особено защитните му свойства ябълковият оцет успешно се прилага при множество здравословни проблеми. Съдържа пектин, който намалява холестерола, притежава съвършено равновесие между 19 минерала, в това число натрий, калий, магнезий, фосфор, калций, желязо.
Ябълковият оцет съдържа 93 различни полезни вещества. За много хора наднорменото тегло представлява не само физически, но и голям психически проблем.
Ябълковият оцет се препоръчва за здравословно отслабване. С негова помощ естествена стройна линия е гарантирана, а при хора с наднормено тегло приемането му на капсули за по-дълъг период от време води до разграждането на депонираните мазнини. Ябълковият оцет отваря мастните клетки, т.е стимулира елиминирането на мастната тъкан, нейното изразходване за енергийни цели. Ябълковият оцет успешно разгражда мастите още в червата, при което дава чувство за ситост и намалява желанието за консумиране на сладкиши и храни, от които се дебелее. Действайки в храносмилателния тракт, той регулира чревната фауна и флора и убива с киселинното си съдържание вредните бактерии - физиологично прочиства чревния тракт. Същевременно стимулира храносмилането, но предотвратява усвояването на мазнините, така че най-голямата част от тях успешно се разграждат.
applevinegar.run-bg.com




Гласувай:
2



1. анонимен - това съм го пила на таблети преди ...
21.01.2011 10:47
това съм го пила на таблети преди години и ми беше докарал хронично главоболие
когато го спрях всичко отшумя
не отслабнах нито грам
цитирай
2. lidiazarkova - Понеже аз доста се интересувам от ...
21.01.2011 10:57
Понеже аз доста се интересувам от ябълковият оцет и доста литература съм изчела,мога да кажа,че между ябълков оцет на хапчета и Натурален ябълков оцет с "майката" в него има огрооомна разлика.Ябълковият оцет на хапчета е преминал през какви ли не термични и химични обработки,което означава,че не е жив.Аз говоря единствено и само за натурален ябълков оцет,получен чрез ферментация и запазил в себе си всички полезни качества.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidiazarkova
Категория: Други
Прочетен: 1189402
Постинги: 101
Коментари: 137
Гласове: 5899
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930