Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2011 19:02 - Ябълковият оцет съдържа 93 различни съставки, които стимулират жизнените функции на организма.
Автор: lidiazarkova Категория: Други   
Прочетен: 11896 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Напоследък ябълковият оцет се радва на повишен интерес.В ябълковия оцет се откриват всички лечебни вещества на ябълковия плод, който народната медицина високо цени и препоръчва. Ябълковият оцет съдържа 93 различни съставки, които стимулират жизнените функции на организма. Той съдържа ензими и 20 особено важни минерални вещества и микроелементи. Жизненоважните минерали в състава на ябълковия оцет са: калий, натрий, магнезий, фосфор, хлор, сяра, мед, желязо, силиций, флуор, витамините: С, Е, А, В1, В2, В6, бета-каротин, рутин (витамин Р).

По време на тренировка,болките в мускулите и умората, често са симптоми на свързаните с тях условия, които се увеличават по време на напрежението в мускулите. Супена лъжица органичен , непастьоризиран и нефилтриран ябълков оцет преди  тренировка съдържащ множество витамини и минерали, ще ви помогне да се отървете от умората и болките в мускулите.

 Предотвратяване на мускулни крампи

Мускулните  крампи, не винаги са в следствие на мускулно изтощение . Често,недостатъка на калций, магнезий или калий причиняват електролитен дисбаланс, който от своя страна водят до  стрес на мускулите по време на тренировка.Ябълковият оцет преди тренировка може да помогне за предотвратяване на мускулни крампи, чрез попълване на  масива от електролити, които сте загубили с потта.

Натуралният ябълков оцет дава  енергия

Органичният и нефилтриран ябълков оцет съдържа ябълчена киселина, която увеличава енергията чрез разграждането на мазнини, калории. Ябълчената киселина в ябълковия оцет също така увеличава енергията чрез способността си да премахва токсините, които предизвикват умора и слабост. 

 PH  балансиране

Доказано е ,че ябълките намаляват  натрупването на киселина в организма, поради алкализиращата си  природа. Ферментиралия ябълков сок,който е в основата на ябълковия оцет   балансира киселинно- алкалното равновесие. Този рН баланс създава хармония в тялото чрез премахване  достъпа на  киселина в мускулните тъкани. 
Ябълковият оцет има съвсем осезаем ефект за намаляване на наднорменото тегло, прочиства клетките и освобождава организма от натрупаните отрови, облекчава главоболието и мигрената и е чудесно лечебно средство при възпалено гърло (унищожава вирусите), предпазва от образуване на камъни в бъбреците и инфекции на пикочния мехур, унищожава бактериите в храносмилателния канал. Ябълковият оцет изгаря мазнините. Той спомага за отнемането от местните клетки на мазнини, от които организмът се нуждае за произвеждане на енергия. Така той съдейства за използването им по предназначение, вместо отлагането им като мастни натрупвания.
Помага при храносмилането и в метаболизма на храната. Ако метаболитичната дейност се увеличи, тогава повече храна се използва, за да получите енергия и по-малко от нея се съхранява като мазнина. Така че, ако искате да отслабнете, използвайте ябълков оцет .

Ябълковият оцет е естествен детоксикиращ продукт, който нежно отстранява токсините от организма, пречиства кръвта и изгражда имунната система.  Той е чудесен за вашето здраве - има антибактериални свойства за борба с микробите, а също и балансира недостига на витамини причинени от неправилно хранене. Ябълковият оцет е пълен с антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали и  забавят процеса на стареене. Също така насърчава  лимфната система за премахването на отпадъци.

 Той пречиства тялото, от разграждането на мазнините, както и депата за отпадъци в човешкото тяло, главно в черния дроб, бъбреците и пикочния мехур. Добавяне на ябълков оцет във вашето меню пречиства дебелото черво ,намалява шансовете  от  високо кръвно налягане. Всички бактерии или токсични компоненти, които влизат в контакт с ябълковия оцет се унищожават незабавно. Спомага за нормалната сърдечна функция, както и поддържане на нормални нива на кръвната захар, както и намаляване вероятността от развитие на карцином.

За да поддържате черния дроб в добро работно състояние.Д-р Линда Пейдж, автор на "Здраве Детоксикация Изцеление", препоръчва рутинно "черния дроб да се чисти", за да му помогнете да се отървете от натрупаните токсини и презареждане на неговата ефективност.Един от най-разпространените и широко използвани методи за прочистване на черния дроб е използването на ябълков оцет, който д-р Пейдж нарича "мощно средство за очистване на черния дроб“.Натуралният ябълков оцет е богата комбинация на витамини, минерали ,която помага на черният дроб да се отърве от вредни вещества и да запази нормалните нива на рН в организма.Ето няколко начина да използвате натурален ябълков оцет за прочистване на черния дроб.

Смесете 2 супени лъжици ябълков оцет в една чаша гореща вода и подсладете с мед или кленов сироп. Пийте 1 чаша дневно.

Използвайте суров, нефилтриран ябълков оцет.
qbalkovocet.alle.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%8F%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D1%84%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lidiazarkova
Категория: Други
Прочетен: 1189469
Постинги: 101
Коментари: 137
Гласове: 5899
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930