Синдрома на раздразненото дебело черво черво, се получва тогава, когато чревните мускули работят твърде бързо или твърде бавно. Страдащите от този синдром преминават през периоди на диария, запек и спазми. Ябълковият оцет се смята за една от безценните добавки при лечението на синдрома на раздразненото черво .
Синдрома на раздразненото дебело черво може да се прояви по няколко начина. Може да имате спазми в долната част на корема, газове и подуване на корема. Диарията или запека може да се появят самостоятелно или едновременно. Слузта в изпражненията е също често срещан симптом. В допълнение, може да имате позиви за дефекация при събуждане и след хранене.
Причини за възникване на синдром на раздразненото дебело черво
Причините за синдрома на раздразненото дебело черво остават неизвестни. Въпреки това, учени от Университета Мериленд, казват че една от причините може да бъде нарушения в чревните мускулни движения. Други изследвания сочат,че причина може да бъде и бактериална инфекция в стомашно-чревния тракт. В допълнение, стреса също често се смята, че влоша симптомите на синдрома на раздразненото черво.
Производство на ябълков оцет
Ябълковият оцет се произвежда чрез ферментация на 100% ябълков сок. Доктор Едуард Ф. ,който е главен изпълнителен директор на Global Group препоръчва използването на сурови органичен и непастьоризиран ябълков оцет с "майката". Непастьоризираният ябълков оцет запазва всички хранителни вещества на ябълката,заедно с множество ензими ,киселини,фибри и др. образувани в процеса на ферментация.
Ефекти на оцета върху храносмилането
Ябълковият оцет ,спомага за облекчаване на храносмилателните симптоми на синдрома на раздразненото черво. Ябълковият оцет съдържа компоненти, които са важни за правилното храносмилане, като фибри, бета-каротин и калий. Университетът на Мериленд Medical Center препоръчва пектин, намерен в ябълков оцет - за намаляване на газове, болки и спазми, свързани със синдрома. Те препоръчват 1 супена лъжица ябълков оцет преди хранене,три пъти дневно за подпомагане на храносмилателния процес.
Използвайте суров,нефилтириран,непастьоризиран ябълков оцет с „майка“.
qbalkovocet.alle.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8/%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%BE/
Как да използваме мощните качества на на...
Натуралният ябълков оцет - идеалната хра...
Обработка на заешки кожи
Бял и жълт равнец - билка за жените, но ...