Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2011 11:12 - Ябълков оцет и мед
Автор: lidiazarkova Категория: Други   
Прочетен: 9393 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 28.05.2012 13:19


Всеки от  нас е наясно с важността да поддържаме доброто здраве, но когато става въпрос за предприемане на стъпки  ние често правим  най-големите грешки, вместо да следваме здравословен режим на хранене . В резултат на това ние сами допринасяме за появата на множество заболявания .Природата ни дава вещества, които помагат за отстраняване на токсините, които се натрупват в тялото поради нездравословни навици. Ябълков оцет и мед е едно такова лечение, което природата ни предоставя. Това е едно от ефективните естествени средства, които са  били предавани от поколения.
Ябълков оцет с мед
По принцип ние предпочитаме да се храним с нездравословни храни, които  гъделичкат вкусовите ни рецептори, но това води и до натрупване на токсини.Ако търсите естествени начини за почистване на тези токсични вещества, би било добра идея да добавите  ябълков оцет и мед, във вашето ежедневие.В ябълковият оцет се съдържат множество витамини и жизнено важни минерали като натрий, магнезий, калий, калций, фосфор, сяра, желязо и флуор.

Ползи за здравето на сайдер ябълков оцет и мед
Ползите за здравето на това лекарство има
т много общо с алкализиращите  свойства на ябълков оцет и мед Тези съставки изпълняват важна функция за балансиране на рН нивата в организма ни. Храните, които консумираме оставят след себе си остатък след като  бъдат усвоени. Този остатък може да бъде неутрален, кисел или алкален. Клетките на нашето тяло са окъпани в алкална течност, следователно, потреблението на алкални храни помага за възстановяването на баланса на рН в организма ни. Потреблението на кисели храни нарушава рН нива. В кисели условия се затруднява способността на организма ни да използва основни хранителни вещества. Това ни прави  уязвими към здравословни проблеми. Ябълков оцет и мед, помагат за поддържането на рН баланс.
Смята се, че ябълков оцет
и  мед могат да помогнат за облекчаване на симптомите на някои заболявания. Тази комбинация е страхотно средство против стареене. Освен предотвратяване на преждевременното стареене, тя също така помага при лечение на артрит, екземи , алергии, лош дъх, пикочния мехур и бъбреците условия, остеопороза, болки в мускулите, стомашни киселини, хранителни отравяния и стрес. Ябълков оцет и мед, също помагат за поддържане на нивата на натрий в организма. Наличието на магнезий пък отпуска стените на кръвоносните съдове  и помага за понижаване на високото кръвно налягане . Можете също да използвате ябълков оцет и мед за възпалено гърло. Поради своите почистващи свойства, използването на  ябълков оцет и мед за загуба на тегло е станал много популярен. Също така е полезно за тези, които страдат от хронична умора. Ябълков оцет и мед  също  може да се използва при кашлица, световъртеж и колит.
За хората, страдащи от диабет, употреба на мед не се препоръчва.
lidiq.com




Гласувай:
6



1. bizcocho - Преди време си купувах мед за диа...
07.02.2011 15:35
Преди време си купувах мед за диабетици. Така му казваше производителя. Не го продаваше. Само на много близки хора. Бях позната на негова роднина и покрай това се снабдявах. Хранеше пчелите само с меда, без никакви добавки на захар. Скъпо, но той го произвеждаше за себе си. Страхотен мед бе!
цитирай
2. lidiazarkova - В повечето случаи нали знаеш какъв ...
07.02.2011 16:11
В повечето случаи нали знаеш какъв мед продават за съжаление........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidiazarkova
Категория: Други
Прочетен: 1188511
Постинги: 101
Коментари: 137
Гласове: 5899
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031